dk

Canôô har fået en ansigtløftning

Dec 12 '17 | af Jan
Canôô har fået en ansigtløftning
1
Canôô er blevet opdateret og har fået en ansigtløftning de seneste uger.


Her lige et par ting jeg synes du skal vide..


1. Store dele af Canôô er blevet lukket for offentlig adgang.


2. Magasinet - Forbliver offentligt og artikler herfra kan f.eks deles på Facebook.


3. Diverse værktøjer som dosis-beregner og blandings-beregner, samt generel info vil også kunne ses uden at have en profil.


4. MIT CANÔÔ - er et nyt område hvor du har overblikket over dit engagement på siden. Her vil du fremover også modtage oplysninger om opdateringer og særlige nyheder.


5. De gamle grupper er blevet slettet og vi starter helt på en frisk med nogle få nye grupper omkring aktuelle områder. Enkelte vil være åbne grupper, mens andre grupper kræver speciel invitation.  


6. Støtte-medlemsskab for 2017 forlænges til udgangen af 2018, eftersom det har taget så lang tid med flytningen. De månedlige rabatkoder og nyheder for medlemmer vil fremover blive opdateret i MIT CANÔÔ hver måned.


7. Canôô har nu også fået en nødvendig sikkerheds-opdatering og platformen kører nu med SSL-kryptering, hvilket betyder at de oplysninger der sendes mellem dig og siden er krypteret.  DOG - er ikke alle billeder fra eksterne links krypterede, men i bund og grund er alt hvad du skriver.


8. Canoo ligger nu på sikre servere i Holland og Tyskland. Så hvis du går og leger med tanken om dit eget webhotel og hjemmeside, i sagens tjeneste - så sponsorerer jeg gerne. Domænenavnet skal du klare selv. 


Kig ind ,- lad mig høre hvad du synes om min lille private online udestue.


God bedring


Venlig hilsen


Jan
Kommentarer

Jan
Jan Alle artiklerne i magasinet kan frit deles udenfor canoo.. men på eget ansvar
Like · Svar · 0 synes om dette. · Dec 12 '17
Svar _INVALID_TS_
Du skal logge ind for at kommentere

Relaterede artikler