dk

Boligforening smider dødsdømt pensionist på gaden

Oct 14 '16 | af Jan
Boligforening smider dødsdømt pensionist på gaden
8
Boligselskab smider kræftsyg terminal patient på gaden med 2 ugers varsel.

Ulrick Vestergaard har kæmpet en kamp for at overlevet den terminaldom som lægerne gav ham tilbage i 2011.

Han klarede de første slemmer runder mod kræften og startede med at dele sine erfaringer med mange andre der står i en lignende situation.

Flere tusinde mennesker har i siden fået et tåleligt liv og mange har fået livet tilbage.

Medicinsk Cannabis og andre ulovlige helbredende naturprodukter.

Ulrich har med baggrund i sine egne og andres erfaringer kæmpet for at danske borgere har adgang til et væld af helbredende præparater, som staten har underkendt. 

Han siger selv at han sætter sit og andres liv over loven , og at når der KAN gøres noget så skal det gøres.
Uden hensyntagen til politisk korretkhed, konventioner  og restriktiv lovgivning..

Over 90 procent af de præparater som har hjulpet Ulrich og andre igennem svær sygdom, står på sundshedsstyrelsen liste over ulovlige naturprodukter i Danmark.

"Det er bemærkelsesværdigt at hver eneste gang der kommer noget på banen som faktisk VIRKER, så bliver det smidt på listen": siger Ulrich

Udsættelse midt i smertehelvede

Ulrich har lige overstået en større operation og har i hele ugen været i et smertehelvede.
Han pyldrer normalt aldrig, men den her gang har han rigtigt ondt,,  værre er at han skal igennem en lignende operation om 4 uger når han lige er kommet til hægterne igen.

Og så ovenpå det hele - så vælger Boligforeningen at sætte ham på gaden med 2 ugers varsel, fordi han har valgt livet med heldredende ulovlige naturpræparater.

ALUBOLIG som ellers slår sig op på : SKABER PLADS TIL ALLE har altså valgt at de IKKE har plads til en terminal kræftpatient, som egentligt bare hjælper til der hvor han kan.

Magasinet 14 oktober 2016 /JL


 

Kommentarer

Antonaden
Antonaden Man bliver bare så pisse sur over sådan noget pis! hvordan fanden er det folk behandler hinanden! Jeg ska ihvertfald nok personligt møde op foran deres kontor og lave noget påstyr med en højtaler hvis de ikke stopper det pis igen meget hurtig!
Like · Svar · 0 synes om dette. · Oct 15 '16
Svar _INVALID_TS_
sussij
sussij Samkørsel til event foran boligforening???
Like · Svar · 0 synes om dette. · Oct 15 '16
Svar _INVALID_TS_
Jan
Jan Lige nu er TVNord på banen, og så vidt jeg kan se så er der vist givet nogle ret klare meldinger på alubos facebookside. https://www.facebook.com/alabubolig/reviewsLige nu er TVNord på banen, og så vidt jeg kan se så er der vist givet nogle ret klare meldinger på alubos facebookside. Se mere
Like · Svar · 0 synes om dette. · Oct 15 '16
Svar _INVALID_TS_
Jan
Jan og mon ikke tiden er kommet til at gøre det her PERSONLIGT - og stille formanden nogle spørgsmål.. tjae og de andre bestyrelsesmedlemmer for den sags skyld
Like · Svar · 0 synes om dette. · Oct 15 '16
Svar _INVALID_TS_
sussij
sussij Noget bør ihvertfal ske....
Like · Svar · 0 synes om dette. · Oct 15 '16
Svar _INVALID_TS_
Jan
Jan og her så et svar fra boligforeningen:
Like · Svar · 0 synes om dette. · Oct 18 '16
Svar _INVALID_TS_
Jan
Jan Vi forsøger at skabe tryghed for vores beboere

Der har i de seneste dage været en del indlæg på vores Facebookside omkring ophævelsen af en lejeaftale grundet salg af euforisende stoffer. Derfor vil vi gerne kommentere på begivenhederne og give et indblik i situationen set fra boligorganisationens side.

• Vi forholder os som boligorganisation ikke til, om folk benytter euforiserende stoffer – det er en rent privat sag.

Til gengæld skal vi forholde os til:
• Om der foregår ting, som er ulovlige eller ikke overholder gældende regler for at bo i alment byggeri. Vi har rent faktisk pligt til at agere, hvis det er tilfældet.
• At sikre tryghed og et sikkert miljø at færdes i for vores beboere. I dette tilfælde var der opstået utryghed på grund af handlen med euforiserende stoffer.

Vi har derfor som boligorganisation forholdt os til sagen og sammen med en advokat vurderet, at vi har en pligt til at reagere og dermed til at ophæve lejemålet. Vi påtager os dermed forpligtelsen til at udvise hensyn til vores øvrige beboeres tryghed og sikkerhed samt at sikre, at overtrædelser af gældende regler sanktioneres med hjemmel i gældende lovgivning – intet andet.

Med venlig hilsen
Alabu Bolig
Vi forsøger at skabe tryghed for vores beboere

Der har i de seneste dage været en del indlæg på vores Facebookside omkring ophævelsen af en lejeaftale grundet salg af euforisende stoffe...Se mere
Like · Svar · 0 synes om dette. · Oct 18 '16
Svar _INVALID_TS_
KimVelf
KimVelf Alabu bla bla i lukker kun lort ud
Like · Svar · 0 synes om dette. · Oct 18 '16
Svar _INVALID_TS_
Du skal logge ind for at kommentere

Relaterede artikler