dk

Er cannabis lovligt i spanien

Nov 27 '15 | af Canoo
Er cannabis lovligt i spanien
1
BÅDE Ja og nej…

Men da den spanske narkotika love ikke kan nå ind i hjem og andre privatejede rum, er rækkevidden af ​​statens narkotikapolitik begrænset til det offentlige rum.
(I Spanien sættes privat-LIV over LOV i en særlig grad. Red.)

"Det gode ved voksende ens eget stash derhjemme er, at det helt fjerner behovet for at løbe risiko for lovovertrædelsen ved at købe og bære det ud på gaden, hvor de kan buste dig.


I kraft af dette, er der ingen lov bliver brudt, da, hvad man gør i hjemmet er ikke statens bekymring "

Dog skal det bemærkes, at en 'dårlig nabo "stadig kan rapportere dig, og hvis du bliver busted er det op til dig at bevise, at det kun er til personlig brug.

Det er en risikabel forretning så yderste diskretion er stadig den fornuftige løsning.

Medicinsk Cannabis Spanien anbefaler ikke at man ikke dyrker mere end et par planter til eget forbrug, og at man ikke sælger det,- ikke engang til ens nære venner.


Hovedpunkter

1.
Brugogbesiddelse

Anvendelse af lægemidler i et privat sted er tilladt. Besiddelse eller brug af stoffer på et offentligt sted (på gaden, i en bus, i din egen bil, hvis det er på gaden, i en bar, etc. ikke en forbrydelse, men det en lov mod offentligheden: Forvent en bøde på 300 euro +

2.
Dyrkning

At dyrke cannabis til eget brug, det være sig til rekreative eller medicinske formål er tilladt. MEN hvis dommeren mener, at denne dyrkning er ikke kun til personlig brug, vil det være en forbrydelse! Forvent en dom fra 1 til 3 år.

3.
Fordeling

Salg af narkotika er en reel forbrydelse. For cannabis, starter straffen fra omkring 1 år indtil 3 års fængsel og en bøde. Meget højere for meget lareg mængder og / eller tidligere domme.

4.
Bestemmelseforfrø,udstyr,habengut.

Det er lovligt at sælge eller købe frø og andre hamp produkter.

Kilde: http://www.cannabis-spain.com/legal/

Kommentarer

brittabj
brittabj Kunne godt overveje at flytte til Spanien
Like · Svar · 0 synes om dette. · Jan 28 '17
Svar _INVALID_TS_
Du skal logge ind for at kommentere