dk

Medicinsk Cannabis i Udkants-Danmark

Aug 25 '15 | af Canoo
Medicinsk Cannabis i Udkants-Danmark
2

Medicinsk Cannabis nu osse kommet til Holstebro

 

Du har sikkert læst om det eller set noget om det i fjernsynet.

 

Måske har du endda fulgt med i medierne og set flere, Bl.a. Søs Egelind stå offentligt frem og fortælle om deres brug af medicinsk cannabis i forbindelse med deres helbredelse.

 

 

Maxine Brunebjerg, som selv er kommet godt igennem sin sygdom med plantens hjælp, blev så begejstret for medicinsk cannabis at hun besluttede sig for at ville udbrede kendskab om planten til andre der kunne have behov for lindring.

 

 

Hun kastede sig i foråret ind i kampen, som en aktiv ambassadør for Kampagnegruppen for medicinsk Cannabis på Facebook, og har siden gjort en kæmpe indsats for at gøre Hr. og Fru. Danmark opmærksom på at Medicinsk Cannabis måske også kan være en løsning for dem.

 

Efterfølgende har hun deltaget i sommerens vejledningskursus ved Medicinsk Cannabis Aarhus og indgår nu i det nye landsdækkende vejlederteam.

 

Maxines seneste tiltag er åbningen af maxine.dk hvor man kan finde et udvalg af de produkter som Maxine har godt kendskab til og der er mulighed for gratis vejledning både telefonisk og personligt.

 

“Jeg deler mine erfaringer med alle der ringer. Giver dem et overblik over nogle af de muligheder som jeg har fået øje på gennem det senest års tid og svarer efter bedste evne på de spørgsmål som folk har..” siger maxine


Link : http://maxine.dk

 

 

 

 

Kommentarer

henrikm Medlem
Oct 14 '16
maxine.dk er ikke tilgængelig :-(
Jan ôô
Oct 14 '16
åhh en gammel nyhed jo.. det var inden politiet lukkede maxine.dk og cannabisvenner.com ned
Du skal logge ind for at kommentere