dk

Kampagne : Civil Ulydighed i U.K. Patienter dyrker selv.

Apr 14 | af Canoo

Patienter, der er blevet nægtet cannabis, begynder at dyrke deres eget i U.K.!


Mere end 200 patienter som er blevet nægtet medicinsk cannabis af Det nationale sundhedsvæsen,  NHS har startet en CIVIL ULYDIGHEDS- KAMPAGNE hvor de dyrker deres eget medicin.


De har tænkt sig at anmelde deres aktiviteter til myndighederne med en anmodning om ikke at blive arresteret.


Handlingen afspejler vrede over, at sundhedsvæsenet stadigt nægter at tillade det over et halvt år efter at stoffet blev godkendt til medicinsk brug." situationen er absurd," sagde steve moore, fra Volteface . 


" Politiet har i sidste uge givet udtryk for, at de vil frede rekreative brugere, men dem, der virkelig har brug for stoffet til medicinsk brug, er stadig en grå zone.


Initiativet er bla taget af Carly Barton, fra Brighton, som fik den første cannabis recept udskrevet af en britisk læge.  

Recepten blev imidlertidigt annulleret af de lokale myndigheder, så hun ikke kunne få medicinen.


Hun er begyndt at dyrke sin egen medicin og har tilmeldt sig sammen med andre patienter til en kampagne, der hedder "Carly ' s Amnesty".


Deltagerne skal underskrive en erklæring om, at de bliver behandlet af en specialist, der har mindst et symptom, der er opført af det nationale institut for sundhed og pleje af cannabis, og som er blevet nægtet adgang til medicinsk cannabis.


De skal love at dyrke ikke mere end ni planter og skal gøre det på et sted, som f. eks. en garage, loft eller  have, som ikke er synlig for offentligheden. 


En liste over deltagere vil blive videregivet til politiet.


Kilde: The Times

https://www.thetimes.co.uk/article/patients-refused-nhs-cannabis-grow-their-own-fhblh9w0c

Kommentarer

Ingen kommentarer
Du skal logge ind for at kommentere

Relaterede artikler